thumb1

Doğankent,Kürtün ve Torul HES'lerin özelleştirme ihalesini 1 milyar 225 milyon TL ile Kolin İnşaaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.Enerji sektörüne yaptığı yatırımlarla tanınan ünlü işadamı Naci Koloğlu'na ait KOLİN firması,Doğankent HES'in yeni patronu oldu.

thumb1

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.

Özden yaptığı açıklamada “Bundan 25 yıl önce ilçe statüsüne kavuşan Doğankent ilçemizde o tarihten günümüze kadar bir öğretmenevi kazandırılamamış ve bu eksikliğin bugüne kadar giderilememiş olmasının ezikliğini çekiyorduk. Ancak bugün itibariyle Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli’nin bakanlığı döneminde bizlere verdiği destek ile bu sorun tarihe karışmış oldu. Sadece yıllardır kangren haline dönmüş öğretmenevi sorunu değil birçok yerleşik ve kalıcı sorunumuzda Sayın Canikli sayesinde bugün itibariyle çözüme kavuşturulmuş durumdadır.

thumb1

Giresun Üniversitesi (GRÜ), Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu (MYO) Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binası ve Doğankent Belediyesi Öğrenci Konukevinin açıldı.

thumb1

Mahalli İdareler genel seçimleri sonucunda Doğankent Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Haşim Birol Tekin kazandı.

Doymuş Derneği ve site yönetimi olarakta bizde H.Birol Tekin'e yeni görevinde başarılar dileriz..