thumb1

8 ve 9. Dönemler de Derneğimiz de Başkanlık yapan ve elinden geldiğince köylüleri akrabaları STK'larla iç içe olan hemşerileri ile ilgilenen başkanımızdan 10. dönem yapılan Genel Kurul da Başkan olarak seçilen Zeki Şahin ve Yönetimi için başarılar diledi.

thumb1

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan resmi açıklamaya göre Ordu-Giresun Havalimanı’nın Satış Müdürlüğü’ne Yunus Akbulut atandı.

THY’den yapılan resmi açıklama şöyle: “Sabiha Gökçen Nöbetçi İstasyon Müdürü olarak görev yapan Yunus Akbulut'un Ordu-Giresun Havalimanına Satış Müdürü olarak atanmasına karar verilmiştir.”

thumb1

Doymuş Köyü Derneğinde 29 KASIM Pazar günü Yönetim ve üyeler,köylüler buluştu.Çubuklu Nazım tur caddesinde bulunan Dernek merkezinde yapılan toplantı da Gündem 27 Aralık Pazar günü Saat 13.00 da yapılacak olan Kongreye ağırlık verilirken günlük sorunlardan,köyle ilgili sorunlardan konuşulduktan sonra çay ve sohbet içerisinde gerçekleşen toplantı 5 saat sürdü ve toplantı sona erdi.

thumb1

Derneğimizin Yeni Adresi Çubuklu Mahallesi, Nazım Tur Caddesi, No:61 Beykoz/İstanbul Olmuştur.